Anne hadde nylig gjennomgått en kreftoperasjon da vi startet samarbeidet. I tillegg var familien hennes rammet av både fysisk og psykisk sykdom. Hun opplevde at livssituasjonen hennes var svært krevende og sa selv at hun opplevde at hun ikke hadde en retning på livet sitt lenger og at hun ikke fant ro noen steder. Jeg la i tillegg merke til at det bodde mye sinne i henne.

Det indre arbeidet

Vi snakket sammen to - tre ganger i måneden over ett år. Anne var ivrig etter å sette ut i livet de endringene vi i fellesskap fant fram til var nødvendige for henne. Selv skrev hun følgende til meg: «Du fikk meg til å se innover, kjenne etter hva jeg følte og til å sette pris på det jeg faktisk hadde. Du hjalp meg å godta livet slik det var akkurat da. Vi samlet sammen bitene, brukte det som var bra, og gradvis bygget jeg meg opp igjen innenfra. Jeg fant tilbake til meg selv, men ikke til mitt gamle jeg. Det føltes som en ny og bedre utgave av meg. Jeg har fått det mye bedre med meg selv og er glad og fornøyd med livet.»

Kreften var borte!

En gang kom hun til meg og strålte som en sol. Hun fortalte hun hadde vært på sykehuset til etterkontroll. Det viste seg at de ikke lenger fant spor av kreften! Sykepleierne spurte henne hva hun hadde gjort, fordi de hadde vært oppriktig bekymret for henne og etter operasjonen hadde de snakket om at de var redd hun snart ville komme tilbake igjen. De lurte derfor på hva hun hadde gjort. Hvorpå hun hadde svart som sant var, at hun hadde snudd på tankegangen sin.

Et bedre liv handler om å ta tak i seg selv

Et bedre liv er først og fremst et resultat av en indre jobb vi må gjøre og sykdom er et produkt av dårlig forvaltet energisystem. Denne solskinnshistorien ble mulig fordi Anne tok tak i seg selv og gjorde det hun trengte å gjøre for å få det bedre i livet sitt. Det kan du også gjøre, hvis du ikke har det bra. Jeg kan hjelpe deg å finne fram til det som er viktig for deg å jobbe med. Jeg kan inspirere, motivere og støtte deg underveis, slik at du lykkes med endringsarbeidet ditt.

Problemet

Livet kommer av og til med noen utfordringer som vi strever med å takle. Vi opplever at vi mister fotfeste og at vi strever med ting vi vanligvis håndterer greit.

Løsningen:

En dyktig og uhildet samtalepartner som lytter til deg og ser deg, kan i seg selv være nok for mange for å navigere seg inn i et bedre spor i livet. Men ofte kan det i tillegg være godt å få hjelp til å flytte fokus og kanalisere tankene sine inn i nye og mer konstruktive spor. 

Ta kontakt så tar vi en gratis, uforpliktende halvtimes samtale, der du legger fram utfordringene dine og hva du vil ha ut av et eventuelt samarbeid. Deretter sier jeg noe om hvordan vi kan samarbeide for at du skal nå målet ditt. Dette gir deg mulighet til å kjenne på om jeg er en god person for deg å samarbeide med. Dersom du finner ut at kjemien ikke er den rette for deg, skilles vi som venner og jeg ønsker deg lykke til på veien din videre.

Om Åse KoppergårdÅse Koppergård

Vitalitet og livslyst er for alle – også for deg som strever med tungsinn og mørke tanker. Selv om du i dag opplever at du er marinert i et hav av destruktive og vonde følelser, finnes det en vei ut. Jeg vet for jeg har vært der mesteparten av livet mitt. Og der er jeg ikke lenger! Les min historie her

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>