Veien til et bedre liv handler ikke først og fremst om å finne smarte knep eller teknikker, selv om det selvfølgelig finnes metoder som er mer effektive enn andre. Det er riktignok ikke vanskelig å finne noen som selger slike vidunderkurer for både det ene og det andre. Men vit dette: selv om noe har vært vidunderlig for ett menneske, er det ikke sikkert at det vil ha samme funksjon for deg. I starten av min egen prosess trodde jeg at det handlet om dette, hvilket har kostet meg dyrt både i skuffelser og pengebruk. I dag forstår jeg hvorfor.

Bruker du energisystemet ditt på best mulig måte? 

Veien til et bedre liv handler først og fremst om bevisstgjøring av hvordan du bruker energisystemet ditt. Energisystemet ditt består av tankene og følelsene dine og om intensjon og fokus, m.a.o. hvordan du bruker energisystemet ditt. Energi er enten positiv eller negativ og grader av positivitet og negativitet. Hva som er positiv og negativ energi, er det faktisk opp til oss selv å bestemme. Dernest er det opp til oss selv å sørge for at det er samsvar mellom intensjon og fokus. En positiv intensjon bringer deg ikke i mål, hvis fokuset ditt er på det du vil bort fra. Tilsvarende om det er omvendt. Balanse er nemlig et viktig prinsipp i skaperverket.

Finn en god balanse i livet ditt

Det er dette vi ikke har forstått hverken som samfunn eller enkelt mennesker flest. Når noe fungerer, blir vi lett hekta på det og glemmer bort prinsippet om balanse. Hvis du finner en smart metode som hjelper deg å balansere noe i livet ditt er det derfor vesentlig at du følger med på følelsene dine rundt det. Det kan nemlig hende at det du gjorde for å fikse noe du opplevde som et problem, ikke er noe du skal fortsette å gjøre når problemet er fiksa.

Problemet

Hvis du stoler mer på andres erfaringer og meninger enn på dine egne følelser i forhold til hva som er best for DEG, kan du fort vekk kaste bort både tid og penger uten å oppnå de resultatene du lengter etter.

Løsningen

Jeg vet av egne erfaringer hvor frustrerende dette kan være og ønsker ingen å oppleve dette. Jeg er derfor mest opptatt av at det hele tiden skal føles riktig for deg, når jeg anbefaler deg måter å arbeide med ulike problemstillinger på. Hvis det jeg foreslår ikke føles riktig, da leter vi etter andre aktiviteter som resonerer bedre i ditt indre.

Ta kontakt så tar vi en gratis, uforpliktende halvtimes samtale, der du legger fram utfordringene dine og hva du vil ha ut av et eventuelt samarbeid. Deretter sier jeg noe om hvordan vi kan samarbeide for at du skal nå målet ditt. Dette gir deg mulighet til å kjenne på om jeg er en god person for deg å samarbeide med. Dersom du finner ut at kjemien ikke er den rette for deg, er det selvfølgelig helt greit og vi skilles som venner.

Om Åse KoppergårdÅse Koppergård

Vitalitet og livslyst er for alle – også for deg som strever med tungsinn og mørke tanker. Selv om du i dag opplever at du er marinert i et hav av destruktive og vonde følelser, finnes det en vei ut. Jeg vet for jeg har vært der mesteparten av livet mitt. Og der er jeg ikke lenger! Les min historie her

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>