Få hjelp til å finne tilbake til FRIHETEN fra tunge og deprimerende tanker

Jeg heter Åse og jeg oppdaget at å sitte å prate om problemene mine ikke hjalp meg.
Og da psykiatrien ikke trodde at jeg kunne bli frisk, gikk jeg min egen vei
og oppdaget hva som gir oss mennesker frihet!

Frihet fra tankekjør, stress, angst, frykt, sinne, økonomiske bekymringer,
fordømmelse, latterliggjøring ... you name it ...

Book deg inn på en gratis og uforpliktende samtale
så vil du finne ut om jeg er den rette personen til å hjelpe deg!

Dette er et tilbud til deg som opplever
en eller flere av følgende utfordringer:

 • Føler du deg utmattet? Sliter du med å ha nok energi til dine daglige gjøremål?
 • Har du mistet gleden over aktiviteter du før likte godt?
 • Blir du lettere irritert og sint i forhold til dine nære og kjære nå enn du gjorde før?
 • Har du lagt merke til at du er mer kritisk enn du har hatt for vane?
 • Har du problemer med å kontrollere sinnet ditt? M.a.o.: har du et aggresjonsnivå som skaper unødvendige problemer for deg?
 • Har selvtilliten og sexlysten blitt mindre enn før?
 • Er livet rett og slett trist og tungt akkurat nå? Sliter du med å finne mening i hverdagen?

Kan du svare JA på ett eller flere av disse spørsmålene?

deprimert mann

Depresjon og psykiske problemer er i ferd med å bli altfor vanlig i samfunnet vårt. Desverre. Det verste er at det trenger ikke være sånn. Og det er ikke medisiner som er veien ut av dette. Psykiatrien tror riktignok det, men der i gården forstår de seg egentlig ikke på mennesker. Det er i alle fall min erfaring.

De sier selv at de ikke aner hva årsaken til depresjon er. Jeg VET hva årsakene er. Men så lenge menneskesynet er som det er i samfunnet vårt, vil depresjon være et mysterium for de fleste.


Sannheten er at du kan ha ALL MAKT over hvordan du har det i livet ditt. Du må imidlertid være villig til ...

 • å gi slipp på noe av det du opplever som sant
 • å droppe noen forestillinger om hva som er mulig
 • å gjøre den jobben som du trenger å gjøre

ER DU DET?

Da vil det være meg en sann glede å få muligheten til å hjelpe deg å gjøre de endringene som får livet ditt tilbake på en kurs som du trives med og støtte deg underveis i prosessen din. Du fortjener det. Vi fortjener ALLE å ha et godt liv. Det er t.o.m. mulig for ALLE å skape et liv man trives med. Når man vet hvordan.

At du sitter fast i noe betyr ikke at det er noe feil med deg. De aller fleste mennesker støter på utfordringer i løpet av livet sitt. Det er helt normalt. Vi lever dessuten i en tid som er svært krevende. Det er derfor ingen grunn til å skamme seg over å be om hjelp.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Min største styrke som livsveileder, tanketrener og mentor
er mine egne, personlige erfaringer.
I tillegg har jeg 6 års erfaring med å hjelpe andre som har slitt med
tankekjør, angst, depresjon, utbrenthet, sinnemestring,
samlivsproblemer og andre utfordringer som livet byr på.


Alt dette handler om mentale tilstander som jeg hjelper kundene mine å endre.
Takket være ny kunnskap og egne erfaringer kan jeg hjelpe deg
å finne de riktige tiltakene som passer for deg, f.eks.:

 • hjelpe deg både å takle, men óg frigjøre deg fra angst og depresjon
 • få kontroll over så vel sinne som tankekjør og indre uro
 • hjelpe deg slik at du ikke havner i utbrent-fella
 • å få tilbake livsgnisten og energien din
 • være en god samtalepartner for deg som lytter og forstår
 • inspirere og støtte deg, men også pushe deg akkurat passe slik at du får framdrift i utviklingen din
 • respektere deg og forholde meg seriøst til deg
 • lære deg hvordan du tar kontroll over dine indre ressurser
tanketrener Åse

Om tanktrener Åse

Jeg har 6 års erfaring som tanketrener etter at jeg ved egen hjelp løftet meg selv ut av angst, depresjon, utbrenthet, elendig selvfølelse og lav selvtillit, samt flere andre relaterte utfordringer.

Jeg er utdannet adjunkt med videreutdanning i entreprenørskap og karriereveiledning. I tillegg til erfaring fra egen virksomhet har jeg jobbet som lærer og rektor i barneskolen, som turistsjef i reiselivsnæringen og som yrkesveileder, distriktsarbeidssjef og rådgiver i offentlig sektor.

Jeg ble diagnostisert som kronisk deprimert på et tidspunkt i min "karriere" i psykiatrien. Desverre hjalp ikke den hjelpen jeg fikk. Når jeg ser tilbake, ser jeg at "hjelpen" faktisk sementerte tilstanden min.

Det var først når jeg begynte å stille meg selv en hel haug med spørsmål i tillegg til å undersøke om det fantes andre måter å forstå depresjon og psykiske og emosjonelle utfordringer enn den forståelsen som råder i den norske psykiatrien, at jeg ble frisk.

Dette har lagt grunnlaget for mitt brennende engasjement for å hjelpe andre mennesker der ute som opplever noe av det jeg selv har gått igjennom.

Kom i gang NÅ!

Ikke la bekymringer, frustrasjoner, tankekjør og tungsinn stjele mer av tiden din og livet ditt

livsglede

Husk: 

Du KAN ha all makt over din egen opplevelse av livet. Den krafta du trenger, har du i deg. Du trenger bare litt hjelp til å finne den ...

I denne samtalen finner vi ut om du får den nødvendige tilliten til meg og dersom vi begge opplever at dette kan bli et konstruktivt samarbeid, lager vi en plan for hvordan du kan begynne å skape de endringene i livet ditt som du lengter etter.

Og dersom det viser seg at vi ikke er en god match,
avslutter vi selvfølgelig samtalen uten sure miner og skilles som gode venner 

© 2023 – Koppergårds Opplæringsvirksomhet ENK
Org.nr.: 930 931 977
Adresse: Håvikveien 261, 6270 Brattvåg
Epost: aase-k@vitalia.no

Personvern     Taushet     Ansvar

>