Få hjelp til å finne tilbake til FRIHETEN
fra tunge og deprimerende tanker, angstanfall og utbrenthet

Det finnes ALLTID en vei ut uansett hvor mørkt og tungt det oppleves.
Jeg vet fordi jeg har vært der mange ganger. Der er jeg ikke lenger
til tross for at psykiatrien ikke trodde at jeg kunne bli frisk.

Likevel har jeg klart å frigjøre meg fra
tankekjør, depresjon, angst, frykt, sinne, selvmordstanker, sjølforakt, 
manglende sjølrespekt, økonomiske bekymringer,
kraftig utbrenthet hele 2 ganger og andre tilhørende utfordringer

Book deg inn på en gratis og uforpliktende samtale
og finn ut om jeg kan hjelpe deg!

Dette er et tilbud til deg som opplever
en eller flere av følgende utfordringer:

 • Hender det at du føler deg fullstendig tom for energi? Er dette en opplevelse du har stadig oftere?
 • Kjenner du på stadig mer smerter i kroppen? Dukker hodepinen opp stadig oftere?
 • Har du kanskje begynt å få angstanfall - nesten helt "ut av det blå"?
 • Fortoner tilværelsen din seg som meningsløs?
 • Kjenner du på skyldfølelse for alt du burde ha gjort, men som du ikke orker?
 • Holder skyldfølelsen for at du ikke klarer å følge opp barna dine slik du føler du burde, på å "kvele deg"?
 • Kjenner du at selvfølelsen din skrumper mer og mer inn fordi selvbebreidelsene kverner og kverner rundt i hodet ditt uten at du klarer å stoppe det?
 • Er livet rett og slett trist og tungt akkurat nå?
 • Har du mest av alt lyst til å trekke deg tilbake til et sted der du kan være i fred for alt mas og alle krav – et laaaangt friminutt så og si?

Kan du svare JA på ett eller flere av disse spørsmålene?

deprimert kvinne

Depresjon, utbrenthet og psykiske problemer er i ferd med å bli altfor vanlig i samfunnet vårt. Desverre. Det verste er at det trenger ikke være sånn. Og det er ikke medisiner som er veien ut av dette. Psykiatrien tror riktignok det, men der i gården forstår de seg egentlig ikke på mennesker. Det er i alle fall min erfaring.

De sier selv at de ikke aner hva årsaken til depresjon er. Jeg VET hva årsaken er. Men så lenge menneskesynet er som det er i samfunnet vårt, vil depresjon være et mysterium for de fleste.


Sannheten er at du kan ha ALL MAKT over hvordan du har det i livet ditt. Du må imidlertid være villig til ...

 • å gi slipp på noe av det du opplever som sant
 • å droppe noen forestillinger om hva som er mulig
 • å gjøre den jobben som DU trenger å gjøre

ER DU DET?
Er du villig til å investere i deg selv?
Synes du et bedre liv er verdt å investere i?

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Min største styrke som tanketrener er mine egne, personlige erfaringer. I tillegg har jeg 5 års erfaring med å hjelpe andre som har slitt med tankekjør, angst, depresjon, utbrenthet, sinnemestring, samlivsproblemer og andre utfordringer.

Alt dette handler om mentale tilstander som jeg hjelper kundene mine å endre. Takket være ny kunnskap som jeg har vært en lidenskapelig student av i mange år nå – og ikke minst egne erfaringer, kan jeg hjelpe deg å finne de riktige tiltakene som passer for deg. Jeg kan f.eks. hjelpe deg ...

 • å både takle óg frigjøre deg fra angst og depresjon
 • å få kontroll over tankekjør og indre uro og bli din egen støttespiller
 • å unngå at du havner i utbrentfella og mister flere år av livet ditt
 • få deg ut av utbrentfella
 • å få tilbake livsgnisten, livsgleden og energien din
 • å styrke selvfølelsen, selvtilliten og selvrespekten din hvis den er blitt litt "frynsete i kantene"
 • hjelpe deg å få en større bevissthet rundt din egen tankegang og ubevisst tro 
 • være en god samtalepartner som møter deg med varme og respekt og som lytter til deg og aksepterer deg slik som du er
 • støtte deg når du har det tøft og hjelpe deg å se på deg selv og livet ditt på en annen måte
 • lære deg hvordan du tar kontroll over tankekrafta di – det som i virkeligheten er skaperkrafta di 
tanketrener Åse

Om tanktrener Åse

Jeg har 5 års erfaring som tanketrener etter at jeg ved egen hjelp løftet meg selv ut av mine egne psykiske problemer – til tross for at psykiatrien mente at dette ikke var mulig.

Jeg er utdannet adjunkt med videreutdanning i entreprenørskap og karriereveiledning. I tillegg til erfaring fra egen virksomhet har jeg jobbet som lærer og rektor i barneskolen, som turistsjef i reiselivsnæringen og som yrkesveileder, distriktsarbeidssjef og rådgiver i offentlig sektor.

Jeg ble diagnostisert som kronisk deprimert på et tidspunkt i min "karriere" i psykiatrien - som startet allerede i studietiden. Desverre hjalp ikke den hjelpen jeg fikk. Når jeg ser tilbake, ser jeg at "hjelpen" faktisk sementerte tilstanden min.

Det var først når jeg begynte å stille meg selv en hel haug med spørsmål i tillegg til å undersøke om det fantes andre måter å forstå psykiske utfordringer på enn det som råder i den norske psykiatrien, at jeg har blitt frisk. 

Dette har lagt grunnlaget for mitt brennende engasjement for å hjelpe andre mennesker der ute som opplever noe av det jeg selv har gått igjennom.

Kom i gang NÅ!

Ikke la angst, bekymringer, frustrasjoner, tankekjør og tungsinn stjele mer av energien din, tiden din og livet ditt

glad kvinne

Husk: 

Du KAN ha all makt over din egen opplevelse av livet. Den krafta du trenger, har du i deg. Du trenger bare litt hjelp til å finne inn til den ...

I denne samtalen finner vi ut om jeg har de rette verktøyene til å hjelpe deg med dine utfordringer, + at du finner ut om du har den nødvendige tilliten til meg. Dersom vi begge opplever at dette kan bli et konstruktivt samarbeid, lager vi en plan for hvordan du kan begynne å skape de endringene i livet ditt som du lengter etter.

Og dersom det viser seg at vi ikke er en så god match som du trenger, avslutter vi selvfølgelig samtalen uten sure miner og skilles som venner 

© 2023 – Koppergårds Opplæringsvirksomhet ENK
Org.nr.: 930 931 977
Adresse: Håvikveien 261, 6270 Brattvåg
Epost: aase-k@vitalia.no

Personvern     Taushet     Ansvar

>