Tanketreningspakker
fra tanktrener Åse

Når du opplever at livet er mørkt og tungt, fylt av frykt og angst, kronisk stress, utmattelse, tankekjør eller andre energityver, er det lett å glemme det viktigste elementet som ingen andre enn DU kan kontrollere, med mindre du lar det skje:

TANKEGANGEN DIN 

Heldigvis er det mulig for oss alle å finne inn til kraften i vårt indre. 

Her er de pakkene jeg for tiden tilbyr:

1: Endring

Varighet 3-4 måneder – Kr. 19.500,- 
Kr. 4.000,- i rabatt til uførepensjonister og studenter

I denne pakken definerer vi klart og tydelig hva som er målet ditt med samarbeidet. Med utgangspunkt i dette konkrete eksempelet lærer du hvordan du må tenke og fokusere for å målet ditt – noe du kan bruke senere til å nå andre mål etter at samarbeidet er avsluttet. 

Når du i løpet av samarbeidet opplever at det blir vanskelig og krevende, får du i tillegg den hjelpen og støtten du trenger til å komme deg gjennom lysten til å gi opp når "styggen på ryggen" sier til deg at du like gjerne kan gi opp, for dette får du ikke til. Dette er nemlig et stadium vi alle må kjempe oss gjennom når vi vil gjøre viktige endringer i livene våre.

I løpet av samarbeidet vil du ha lært å forstå intensjonens og fokusets betydning i alt vi gjør OG hvordan du må bruke tankekrafta di for å lykkes med det som er viktig for deg.


2: Et fritt liv

Varighet 5-6 måneder – Kr. 30.500,-
Kr. 4.000,- i rabatt til uførepensjonister og studenter

I denne pakken handler det om å finne nøkkelen til det som gjør det mulig å leve livet på dine egne betingelser og etter ditt eget design. Dette er en mye morsommere måte å leve livet på enn det vi lærer når vi vokser opp. Dette handler om å «reise inn i en ny bevissthet» og bort fra myten om «det harde arbeidets velsignelse».

Du lærer hvordan du finner og forvalter dine indre ressurser, slik at du evner å stå opp for deg selv uansett hva livet kaster på deg og samtidig føle deg trygg på at du vil «stå han av».

I tillegg til å lære hvordan du må tenke og prioritere for å skape livet ditt slik du vil det skal være, lærer du også hvordan du kan oppgradere og oppdatere verdiene dine i tråd med den utviklingen du har og den personen du ønsker å være. Du vil sannsynligvis også oppdage at du i stor grad kan bestemme deg for hva slags og hvor mange utfordringer du vil ha i livet ditt. 

>