fbpx
tanketrening - veien til et bedre liv
Hjelp til selvhjelp
når du vil ha et bedre liv

HOLOSYNC meditasjonsprogram
Bare ved å klikke play  mediterer du like dypt som en munk

Åse mediterer med Holosync

Takket være meditasjonsprogrammet Holosync klarte jeg å frigjøre meg fra en livslang, kronisk depresjon samt stadig tilbakevendende angstanfall og selvmordstanker – uten hjelp fra psykolog

Åse Koppergård

Her er min fortelling

Jeg begynte med Holosync fordi jeg hadde et håp om at dette var en meditasjonsmetode som jeg hadde mulighet til å klare. Jeg hadde prøvd uttallige meditasjoner "tusenvis" av ganger tidligere, bare for å erfare at jeg ikke mestret dem. Det hjalp ikke akkurat på selvfølelsen.

Jeg hadde slitt med angst, depresjon, hyppige selvmordstanker, elendig selvfølelse og mange andre tilhørende plager gjennom hele mitt voksne liv. Etter at jeg høsten 2005 dundret inni den berømmelig "veggen" for andre gang i mitt liv  og ble sykemeldt med diagnosen utbrent, snublet jeg ved en tilfeldighet over Holosync-programmet på Internett noen måneder senere. Jeg hadde nemlig kommet til "nok-punktet" mitt. Jeg kjente jeg var villig til "hva som helst". Jeg var kommet dit at jeg ville gjøre det som trengtes for å legge bak meg problemene mine en gang for alle. 

For å gjøre en lang historie kort så brukte jeg Holosync-programmet så lenge det varte og vel så det; d.v.s. i nesten 14 år. På slutten tøyde jeg programmet så lenge jeg kunne fordi det gjorde meg så godt og fordi det hadde blitt en del av hverdagen min som jeg satte umåtelig pris stor på. 

Et halvt år etter at jeg ble utbrent, fikk jeg omsider tilbud om samtaleterapi fra det psykiatriske hjelpeapparatet. Da hadde jeg nemlig rukket å bli suisidal igjen. Jeg takket selvfølgelig ja til tilbudet. Etter en stund fant de ansvarlige ved VOP (voksenpsykiatrisk poliklinikk) ut at de ikke kunne hjelpe meg og anbefalte uføretrygd. De trodde ikke det var mulig for for en kvinne på min alder og med min sykehistorie å bli frisk. Jeg var da i slutten av 50-årene. Jeg strittet imot i et år, men gav til slutt etter. Jeg skjønte etter hvert at de ikke evnet å gi meg den hjelpen jeg følte behov for. Den psykiatriske sykepleieren jeg hadde samtalene mine med, trodde imidlertid på meg og oppmuntret meg. Jeg bestemte meg derfor til slutt å finne ut av ting på egenhånd. Jeg hadde åpenbart større tro på mennesket enn det de ansvarlige på VOP så ut til å ha. Heldigvis var jeg på dette tidspunktet godt igang med Holosync og mediterte disiplinert hver eneste morgen.

Når jeg i dag skuer tilbake, vet jeg med meg selv at uten dette programmet hadde jeg ikke klart å legge bak meg mine mentale og emosjonelle utfordringer uten hjelp. Men det har jeg altså. Jeg var så marinert i negativ tankegang og selvforståelse at uten Holosync ville det bevisstgjøringsarbeidet jeg gjorde parallelt med den daglige meditasjonen, ikke blitt den suksess-historien som det har blitt.

Jeg sier ikke at dette er en universalløsning som vil fungere for absolutt alle. Men dersom det du leser pirrer noe i deg, anbefaler jeg deg å teste programmet. Firmaet som produserer Holosync opererer med svært gunstige garantier, som innebærer at du får pengene tilbake, dersom du ikke er fornøyd.

I gratisrapporten jeg har laget, beskriver jeg grundigere hva Holosync er og hvordan og hvorfor dette meditasjonsprogrammet er så effektivt. Men jeg gir deg også en kortversjon nedenfor.

Be om GRATIS rapport om meditasjonsprogrammet HOLOSYNC

Når du fyller ut kontaktinformasjonen din, samtykker du også i å motta inspirerende og informative eposter fra Vitalia Veiledning og tanketrener Åse. I alle epostene du mottar, vil du imidlertid ha mulighet til å melde deg av epostlisten når det måtte passe deg. Nederst i hver epost finner du nemlig en avmeldingslink. Du aksepterer også de data- og personvernreglene som gjelder for dette nettstedet.

Meditasjon trenger ikke være krevende

Holosync er en meditasjonsmetode som gjør det mulig selv for folk med et overaktivt sinn å oppnå gode resultater. Tradisjonell meditasjon derimot, er hardt arbeid. Det oppleves ofte frustrerende fordi det krever mange års trening å hensette hjernen til de lavere vibrasjonsfrekvensene som theta og delta hjernebølger er. Det er lett og oppleve at man ikke «kommer noen vei» med det man gjør – og så gir man opp. Med Holosync blir imidlertid hele meditasjonsprosessen enkel og uanstrengt. Holosync er i praksis "intravenøs meditasjon."  Holosync er i henhold til flere undersøkelser som er utført av uavhengige instanser, påstått å være omlag åtte ganger så effektiv som tradisjonell meditasjon.

Etter hvert som du bruker programmet, vil du oppleve at uforløste følelser kommer til overflaten, slik at du kan kjenne på dem, puste inn i dem og gi slipp på dem. Dette kan oppleves ubehagelig og kanskje t.o.m. lokke fram tårene dine, men det er nettopp dette som er hele formålet med meditasjonen: å renske ut/gi slipp på blokkerte følelser. Poenget er ikke å ha det bra underveis i selve meditasjonen, men å få det bra i livet ditt. Etter slike rensende og frigjørende opplevelser underveis i bruken av Holosync, vil du ofte oppleve en vidunderlig lettelse og klarhet.

Etter slike frigjøringsprosesser vil du trolig kunne ...

 • kjenne at endorfinene forløser vidunderlige følelser hos deg, følelser du kanskje ikke har kjent før
 • oppleve aha-øyeblikk der du plutselig ser løsninger på problemer du har strevd med lenge
 • få dype innsikter om deg selv og livet ditt
 • erfare drømmelignende visjoner
 • oppleve andre oversanselige fenomener

Det hele er veldig fascinerende … og veldig spennende. Men det viktigste er de gjennombruddene du vil oppleve på det personlige planet – gjennombrudd som du kanskje har lengtet etter i årevis og som du kanskje ikke engang våget å tro at du noen gang ville erfare. Du vil merke at du etter hvert begynner å mestre mange mennesker og situasjoner mye bedre enn du har vært vant med og oppleve. Etter en stund – det er forskjellig for alle hvor lang tid det tar – vil du rett og slett begynne å oppleve at humøret og livet blir bedre.

6 viktige fordeler ved å bruke Holosync

 1. 1
  Restituerende meditasjoner fra dag 1
 2. 2
  Øker tålegrensene dine for stress
 3. 3
  Bremser aldringsprosessen og øker levetiden
 4. 4
  Øker din mentale kapasitet
 5. 5
  Balanserer følelseslivet ditt
 6. 6
  Gir deg økt velvære, tilfredshet og indre ro

Holosync-teknologien anses som et av det mest kraftfulle verktøyene du kan bruke for å frigjøre deg fra stress og skape positive endringer i hjernen – og dermed i livet ditt

Holosync er en trygg og velutviklet lydteknologi som har mer enn 30 års lang historie (har vært i markedet siden 1985) . Teknologien styrker fokuset ditt, gjør deg mer årvåken og tilstede i livet ditt og gir deg superdype meditasjoner fra dag én

Teknologien er i skrivende stund bruket av mer enn 2,2 millioner mennesker i 193 land!

I henhold til undersøkelser foretatt ved Mt. Sinai Medical Center samt ved den berømte Menninger Klinikken i USA, roer Holosync ned hjernens limbiske system, forsterker prefrontal cortex og skaper endringer i hjernens elektriske aktivitet, slik at de meditative tilstandnene kan skapes. I tillegg sørger programmet for å øke personens kreativitet, forsterker evnen til å fokusere og konsentrere seg, forsterker viljekraften og evnen til selv-regulerende atferd i tillegg til mange andre svært fordelaktige mentale og emosjonelle egenskaper

viser hjernebølger som aktiveres av Holosync-meditasjon

Hvorfor gir Holosync slike effekter?

Hjernecellene genererer hele tiden elektriske impulser som svinger i rytmiske mønstre som kalles hjernebølger. Disse samsvarer med kvaliteten på tankegangen din, følelsene dine, humøret ditt, kroppen din, livet ditt ...


Holosync påvirker disse elektriske impulsene. Dette beskrives i Holosync-rapporten jeg har laget.


Vi har 5 typer hjernebølgemønstre. Disse lærer du også mer om i Holosync-rapporten som du kan bestille her:

 Få tilsendt rapporten om

meditasjonsprogrammet HOLOSYNC - GRATIS!

Fyll inn navn og epostadressen din og klikk på knappen

Når du fyller ut kontaktinformasjonen din, samtykker du også i å motta inspirerende og informative eposter fra Vitalia Veiledning og tanketrener Åse. I alle epostene du mottar, vil du imidlertid ha mulighet til å melde deg av epostlisten når det måtte passe deg. Nederst i hver epost finner du nemlig en avmeldingslinkDu aksepterer også de data- og personvernreglene som gjelder for dette nettstedet.

Denne linken fører deg til salgssiden for meditasjonsprogrammet HOLOSYNC


Du finner også linker til produsenten inne i gratisrapporten min

viser de 3 hovednivåene i Holosync-programmet

Dette er hva programmet gjør

 • Nervesystemet får gradvis mer input enn det for øyeblikket er strukturert for  
 • Sakte, men sikkert sørger hjernen for å omorganisere seg på et høyere nivå  
 • Nye nervebaner skapes i hjernen
 • Økt kommunikasjon mellom høyre og venstre hjernehalvdel. Dette fører til en mer helhetlig tankegang, hvilket er det som mange forskere tror skiller Einstein, Edison, Steve Jobs, Elon Musk og andre smartinger fra folk flest

Hvilke bivirkninger gir Holosync?

Du blir

gladere og tryggere på deg selv

Du blir mer

motstandsdyktig mot stress

Du blir mer

kreativ og intuitiv

Du blir mer

fokusert og løsningsorientert

Etter at programmet er brukt i mer enn tre 10-år av flere millioner mennesker i de fleste land i verden
er det ingen som har rapportert om negative bivirkninger !!!

Denne linken fører deg til salgssiden for meditasjonsprogrammet HOLOSYNC


Du finner også linker til produsenten inne i gratisrapporten min

 Få tilsendt rapporten om

meditasjonsprogrammet HOLOSYNC - GRATIS!

Fyll inn navnet og epostadressen din og klikk på knappen

Når du fyller ut kontaktinformasjonen din, samtykker du også i å motta inspirerende og informative eposter fra Vitalia Veiledning og tanketrener Åse. I alle epostene du mottar, vil du imidlertid ha mulighet til å melde deg av epostlisten når det måtte passe deg. Nederst i hver epost finner du nemlig en avmeldingslinkDu aksepterer også de data- og personvernreglene som gjelder for dette nettstedet.

logo til Vitalias Holosync-gruppe på Facebook

Bli med i

Vitalia's Holosyncgruppe 

på Facebook

Ta skjermbilde av ordrebekreftelsen din og send den til meg på epost sammen med adressen til Facebookprofilen din, så sender jeg deg en invitasjon til den hemmelige gruppa.  Der finner du flere norskspråklige rapporter om Holosync, og der kan du også stille spørsmål og få svar, dersom du lurer på noe i forhold til dine erfaringer med å meditere med Holosync

PROVISJONSSALG

Jeg har en affiliateavtale (partneravtale) med Centerpointe Research Institute og får utbetalt provisjon av  salget dersom du bestiller programmet fra denne websiden eller fra den gratis rapporten jeg har laget om meditasjonsprogrammet


Copyright Vitalia Veiledning NUF

Org.nr.  993 837 415

SHARING IS CARING

>