Foredrag

I mesteparten av mitt liv har jeg strevd alvorlig med min mentale helse. Jeg ble t.o.m. gitt opp av psykiatrien. De mente at ei dame i slutten av 50-årene med min sykehistorie ikke ville bli frisk og anbefalte å søke uføretrygd fra min rektorstilling. Jeg mente de tok feil, men de trodde ikke på meg. Jeg bestemte meg derfor for å motbevise dem.

Jeg begynte å studere den nye kunnskapen om oss mennesker og testet ut det jeg lærte på meg selv. Underveis i denne prosessen gjorde jeg noen interessante oppdagelser som for eksempel at vi har all makt over våre egne liv. Forutsetningen er at vi er villige til å gi slipp på noen tradisjonelle forestillinger om hva som er sant og hva som er mulig.

Nå, 17 år senere, driver jeg min egen virksomhet, blogger, skriver bøker og holder foredrag om det jeg oppdaget. I dette foredraget utfordrer jeg tilhørerne til å reflektere over hvordan de bruker den skaperkrafta vi alle har og forteller om min egen prosess fram til den trygge, glade og fornøyde kvinnen jeg er i dag. Når jeg med mitt krevende utgangspunkt klarte å endre meg selv og livet mitt, da er jeg overbevist om at andre også kan klare det om de ønsker å endre hvordan de opplever livet.

Foredraget varer en time og passer for 

  • videregående skoler
  • folkehøgskoler
  • organisasjoner
  • bedrifter

som er opptatt av sine elevers, medlemmers og ansattes mentale helse.

PRIS: kr. 12.500,-

Hele livet hans endret seg fordi  han endret seg fra å fokusere på det han ikke ville, det han var redd for og det han ønsket å unngå, til å fokusere på det han ville.

Bill Harris
Skaperen av meditasjonsprogrammet Holosync snakker her om en av sine elever
Insert Content Template or Symbol
>