Foredrag

I mesteparten av mitt liv har jeg strevd alvorlig med min mentale helse. Jeg ble t.o.m. gitt opp av psykiatrien. De mente at ei dame i slutten av 50-årene med min sykehistorie ikke ville bli frisk og anbefalte å søke uføretrygd fra min rektorstilling. Jeg mente de tok feil, men de trodde ikke på meg. Jeg bestemte meg derfor for å motbevise dem.

Jeg begynte å studere den nye kunnskapen om oss mennesker og testet ut det jeg lærte på meg selv. Underveis i denne prosessen gjorde jeg noen interessante oppdagelser som for eksempel at vi har all makt over våre egne liv. Forutsetningen er at vi er villige til å gi slipp på noen tradisjonelle forestillinger om hva som er sant og hva som er mulig.

Nå, snart 2 tiår senere, driver jeg min egen mentorvirksomhet, blogger, og holder foredrag om det jeg oppdaget. I dette foredraget utfordrer jeg tilhørerne til å reflektere over hvordan de bruker den skaperkrafta vi alle har og forteller om min egen prosess fram til den trygge, glade og fornøyde kvinnen jeg er i dag. Når jeg med mitt krevende utgangspunkt klarte å endre meg selv og livet mitt, da er jeg overbevist om at andre også kan klare det - gitt at de ønsker å endre hvordan de opplever livet.

Foredraget varer en time og passer for 

  • videregående skoler
  • folkehøgskoler
  • organisasjoner
  • bedrifter

som er opptatt av sine elevers, medlemmers og ansattes mentale helse.

PRIS: kr. 12.500,-

Hele livet hans endret seg fordi  han endret seg fra å fokusere på det han ikke ville, det han var redd for og det han ønsket å unngå, til å fokusere på det han ville.

Bill Harris
Skaperen av meditasjonsprogrammet Holosync snakker her om en av sine elever
Insert Content Template or Symbol
>