fbpx
tanketrening - veien til et bedre liv
Hjelp til selvhjelp
når du vil ha et bedre liv

Den gode samtalen

er lettere å få med en samtalepartner som lytter og som også har taushetsplikt 

Hvis du ikke har noen å snakke med om noe som er viktig for deg, er det lett å vikle seg inn i destruktive tanker som skaper beslutnings-vegring og handlingslammelse

Det er mye bedre å sørge for hjelp til å rydde i tanker og følelser, slik at du klarer å ta den beste beslutningen for deg og få tilbake overskuddet til å leve livet ditt igjen 

En dyktig samtalepartner og veileder 
kan hjelpe deg med det !

BESTILL EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE STRATEGISAMTALE

Før du tar beslutning om å inngå et samarbeid med meg, har vi først en strategisamtale over telefon (ca. 20 min) ​

I løpet av denne samtalen avklarer vi hva som er ditt behov og hva jeg kan hjelpe deg med og hvordan

Det beste er om du på forhånd tenker igjennom hva du opplever er ditt behov 

I løpet av samtalen  ...

 • får du en erfaring med meg som din mulige samtalepartner 
 • legger du fram hva du vil med et eventuelt samarbeid, d.v.s. hva du ønsker å oppnå
 • får du svar på spørsmål du eventuelt måtte ha til et eventuelt samarbeid
 • utsettes du IKKE for kjøpepress. "Jeg er ikke interessert likevel" er en fullt ut akseptabel konklusjon. I så fall skilles vi selvfølgelig som venner

 

Send SMS til 932 67 393

med følgende melding: Ønsker strategisamtale + navnet ditt

Jeg svarer deg så fort jeg kan

NB: Jeg tar imot kunder fra hele landet. Samarbeidet skjer via digitale plattformer

tankens kraft

Den tenkningen som har brakt meg så langt, har skapt noen

problemer som denne måten å tenke på ikke kan løse

---      Albert Einstein   ---

Det egentlige problemet ditt ligger her – i tankene dine 

Det er også her du finner løsningene ...

Det er ikke alltid du kan snakke med dine nærmeste, er det vel? Og om du kan det, kan det jo hende at det ikke vil være den beste samtalepartneren din bestandig ...

Det som virkelig vil hjelpe deg, er å snakke med en som forstår hvordan vårt sinn fungerer og hvordan livene våre skapes. Det har kommet mye ny kunnskap de senere årene som innebærer at vi trenger å revidere en god del når det gjelder hvordan vi bruker tankekrafta vår. Det er ingen naturlov å streve i livet. Selv små justeringer i tankegangen og fokuset ditt vil skape lettelser i hvordan du opplever livet

Denne manglende innsikten i hvordan vi skaper våre egne liv, koster oss ofte dyrt på mange måter og gjør livet til et  unødvendig strev. Løsningen på det du strever med, finner du nemlig inne i deg selv. Men vet du hvordan du finner fram til denne løsningen? Det er nettopp det en dyktig samtalepartner kan hjelpe deg med ...

Jeg kan hjelpe deg til større klarhet 

 • Jeg kan lytte til deg og stille bevisstgjørende spørsmål som sender tankene dine inn på nye og mer fruktbare spor
 • Jeg kan hjelpe deg å se klarere det som egentlig hindrer deg, d.v.s. den tankegangen du praktiserer, og hjelpe jeg kan hjelpe deg å se hvorfor den måten du tenker på funker så dårlig.  Dermed blir det lettere for deg å justere tankegangen din og dermed finne andre måter du kan håndtere situasjonen på 
 • Om du ønsker det kan jeg forklare for deg hvorfor tankene dine er selve problemet OG hvorfor de er det stedet løsningen på utfordringene dine skapes. Dette vil gi deg en bedre forståelse av hvorfor det ikke er "de andre" som må forandre seg, at DU er den eneste som kan endre situasjonen din
 • Om du ønsker det kan jeg gi deg noen råd og tips som motiverer og inspirerer deg til å ta tak i det som trengs å endres på i vanetankegangen din, slik at du kan angripe situasjonen på en annen måte som vil gi deg en mye bedre følelse

BESTILL EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE STRATEGISAMTALE

Før du tar beslutning om å inngå et samarbeid med meg, har vi først en strategisamtale over telefon (ca. 20 min) ​

I løpet av denne samtalen avklarer vi hva som er ditt behov og hva jeg kan hjelpe deg med og hvordan

Det beste er om du forbereder deg til denne samtalen basert på informasjonen nedenfor:

I løpet av samtalen  ...

 • får du en erfaring med meg som din mulige samarbeidspartner 
 • legger du fram hva du vil med et eventuelt samarbeid, m.a.o. målet ditt
 • deler du med meg hva du opplever som står mellom deg og målet ditt, m.a.o. hva som hindrer deg å nå målet
 • får du svar på de viktigste spørsmålene du måtte ha før du tar din beslutning
 • får du svar på hva et eventuelt samarbeid vil koste deg i kroner og innsats, samt hvordan samarbeidet vil forløpe
 • utsettes du IKKE for kjøpepress. "Jeg er ikke interessert likevel" er en fullt ut akseptabel konklusjon. I så fall skilles vi selvfølgelig som venner

 

Send SMS NÅ til 932 67 393

med følgende melding: Ønsker strategisamtale + navnet ditt

Jeg svarer deg så fort jeg kan


Les hva noen av kundene mine sier:

Åse kom inn i mitt liv som en reddende engel for noen år siden. Jeg var langt nede etter egen alvorlig sykdom. I tillegg var familien rammet av både fysisk og psykisk sykdom. Jeg hadde ingen retning i livet lenger, og fant ikke ro noen steder. Det var da Åse fikk meg til å se innover, kjenne etter hva jeg følte, sette pris på det jeg hadde, godta livet som det var akkurat da. Vi samlet sammen bitene, brukte de som var bra, og gradvis bygget jeg meg opp igjen innenfra. Jeg fant tilbake til meg selv, men ikke til mitt gamle jeg. Det føltes som en ny og bedre utgave av meg. Jeg har fått det bedre med meg selv, er mer fornøyd og glad. Åse var entreprenøren som så det hele utenfra, og hjalp meg til å rette opp når jeg kom skjevt ut. Det er viktig å ha den rette energien til å gjøre ting, ikke for mye, og ikke for lite. Det er en treningssak. Åse er en god tanketrener. Hun kan sammenliknes med en katalysator i en kjemisk reaksjon. Hun får reaksjoner til å gå fortere, men er ikke selv en del av dem. Hun kan brukes på nytt til nye reaksjoner.

Måtte mange flere få fortgang i sine indre prosesser, og oppleve å dele gleden i livet.  Takknemlig hilsen fra ...


Anne Hege Herring

Jeg har hatt angst hele livet. Jeg klarte meg greit i ungdomsårene, men da jeg ble voksen toppet det seg, livet var vanskelig. Psykolog resulterte i medisiner og status quo. Åse ble redningen min. Hun viste meg at tankemønstret mitt var usunt, og lærte meg teknikker for å tenke sunnere! I dag lever jeg ett normalt liv, der jeg selv har kontroll over angsten og mine egne tanker og følelser. Jeg anbefaler Åse som tanketrener og samtalepartner til alle som sliter med seg selv. Ofte er det dine egne tanker som står i veien for ett godt liv.R​oar

Samtalepartner og mentor

Tanketrener, mentor og samtalepartner

Åse Koppergård

Jeg har gått veien før deg. Siden 2006 har jeg arbeidet aktivt med å utvide min egen bevissthet.  

Det begynte med at jeg for egen maskin la bak meg en livslang historie med angst, kronisk depresjon og annen elendighet gjennom å lese meg opp på ny forskning og trene opp tankene mine.  

Når det var gjort, gikk jeg løs på min grunnleggende kritiske og negative mentalitet med tilhørende lav selvfølelse og et arsenal av elendige mestringsstrategier. Selv om det har vært krevende å gjøre dette helt på egenhånd, har det vært en meget lærerik og interessant selvutviklingsprosess som har gitt meg et MYE bedre liv.

anbefaler tanketreneren

Utdrag fra en tilbakemelding fra en kunde

 

 Du kan profittere på mine personlige erfaringer og den innsikt dette har gitt meg   –  og starte DIN vei til et bedre liv.

Jeg tilbyr inspirasjons- og bevisstgjørende samtaler til:

 

veiledning av unge

Ungdom som er usikre på seg selv  

og hva de vil bruke livet sitt til

 

livsveiledning til voksne

Voksne menn og kvinner

i alle aldre

 

parsamtaler

Par som strever i forholdet

 

Eksempler på problemstillinger kundene mine har kommet med:

fortvilelse

Bli kvitt tungsinn og tankekjør

tidspress

Vil ha mer tid til
det som er viktig i livet

dårlige tankevaner

Endre dårlige vaner som f.eks. selvsabotasje og utsetting av viktige oppgaver

usikkerhet

Mestre jobben bedre

bedre selvfølelse

Få bedre selvfølelse

yrkesvalg

Økt klarhet om hva de egentlig vil bruke mest tid på i livet, herunder også yrkesvalg

balanse mellom tanke og følelse

Øke egen livsmestring

kommunikasjonsproblemer

Få til bedre kommunikasjon i parforholdet

familieproblemer

Familieproblemer

bli en bedre leder

Bli en bedre leder

visjon og mål

Realisere et viktig mål

ut av ensomheten

Hjelp til å komme ut av ensomhet

BESTILL EN GRATIS OG UFORPLIKTENDE STRATEGISAMTALE

Før du tar beslutning om å inngå et samarbeid med meg, har vi først en strategisamtale over telefon (ca. 20 min) ​

I løpet av denne samtalen avklarer vi hva som er ditt behov og hva jeg kan hjelpe deg med og hvordan

Det beste er om du forbereder deg til denne samtalen basert på informasjonen nedenfor:

I løpet av samtalen  ...

 • får du en erfaring med meg som din mulige samarbeidspartner 
 • legger du fram hva du vil med et eventuelt samarbeid, m.a.o. målet ditt
 • deler du med meg hva du opplever som står mellom deg og målet ditt, m.a.o. hva som hindrer deg å nå målet
 • får du svar på de viktigste spørsmålene du måtte ha før du tar din beslutning
 • får du svar på hva et eventuelt samarbeid vil koste deg i kroner og innsats, samt hvordan samarbeidet vil forløpe
 • utsettes du IKKE for kjøpepress. "Jeg er ikke interessert likevel" er en fullt ut akseptabel konklusjon. I så fall skilles vi selvfølgelig som venner

 

Send SMS NÅ til 932 67 393

med følgende melding: Ønsker strategisamtale + navnet ditt

Jeg svarer deg så fort jeg kan


Her er flere kundeuttalelser

Jeg tok kontakt med Åse fordi jeg følte meg usikker i den nye jobben min. Samarbeidet gav meg muligheten til å ta det neste skrittet i min utvikling som person. Etter å ha følt meg fanget i et gjentakende mønster har jeg nå klart å bryte ut. Nå føler jeg meg tryggere på meg selv og lar ikke omgivelsene rokke ved mitt fundament på den måten jeg kunne før


Maren Lauritzen

Du er tålmodig og gir ikke opp! Å endre tankene krever trening og jeg har lært mye om meg selv gjennom samtalene med deg. Har blant annet blitt tryggere på meg selv. Ikke minst har jeg lært meg å si nei. Med andre ord å følge hjertet og kjenne etter hva JEG vil.


Ragnhild Madsen 

Du hjalp meg å rydde i mitt indre kaos. Du er en god lytter og en ærlig livsveileder. Du jattet ikke med meg. Likevel er du empatisk.


Gerd Louise, mamma til 4

veien til et bedre liv

Er du klar til å bestille en gratis og uforpliktende strategisamtale?


SEND SMS NÅ TIL 932 67 393 

>