Nytt perspektiv   |   Finn styrkene dine   |   Mer livsglede    |   Nå målene dine   |   Få mer ut av livet  |   Kurs   |  BLOGG
 

TANKETRENING

4Hva ER tanketrening?
4Hva GJØR 
   tanketrening?
4Fordelene ved
   tanketrening
4Konsekvensene av
   tanketrening
4Hvem passer det for?
4Driver du egen
   virksomhet, eller er du
   i ferd med å starte?
4Individuelt trenings-
   samarbeid
4Pro Bono
 
 
 

ARTIKLER

4Det nye paradigme
4Energiens
   lovmessighet
4Hjernens
   energisparingstiltak
4Hvordan blir man
   bevisst tankene sine?
4Hva er vital og
   funksjonell tenkning?
48 gode grunner til å
   tenke vitalt og
   funksjonelt
4Symptomer på stress
4Flytsonen
4Styrer du ditt eget liv?
4Skulle du ønske livet
   var greiere med deg?
4Er jeg en kvakksalver?
 

OM TANKETRENEREN

4Min fortelling
4Mitt firma
4Etiske regler
4Kontaktinfo

 Ad

 

 

 

 


Flytsonen

Har du noen gang opplevd at du hadde skikkelig tenning og at alt du sa og gjorde simpelthen bare fungerte helt perfekt. Det er slik det oppleves å være i flytsonen. 

På den annen side; har du opplevd forferdelige dager der alt bare går galt uansett hva du sier og gjør? Da føler du deg helt elendig ikke sant?

Vi har vel alle hatt dager da vi følte oss på topp for så å oppleve at alt gikk i krøll dagen etter.

De som presterer best i livet kan motivere og inspirere seg selv hver gang de trenger det. De kan gå fra fortvilelse til å føle seg ustoppelige nærmest umiddelbart om det er nødvendig. De mest effektive menneskene kan bli fokusert i løpet av sekunder når de må. De er i stand til å kontrollere sitt sinn og klarer å være trofaste i forhold til drømmene og målene sine og sørge for at alle beslutningene de tar er konsekvente i forhold til dem. De evner å påkalle de følelsene som skaper evnen til å overvinne ting som vanligvis gjør folk flest skrekkslagne. Det kan i tillegg se ut som om de trekker gulloddet stadig vekk.

Det som først og fremst skiller de mest vellykkede, kraftfulle og lykkeligste menneskene fra alle andre, er at de på alle områder av livet kan påkalle den mest hensiktsmessige sinnsstemningen på kommando. De bruker rett og slett tankekrafta si i pakt med de universelle lovene for energi - ofte uten å være klar over at det er det de gjør. De bruker rett og slett tankekrafta si vitalt og funksjonelt.

Når vi har sørget for at hverdagene våre er fylt av aktiviteter og gjøremål som samsvarer i størst mulig grad med den sterkeste indre drivkrafta vår, og når vi i tillegg bruker tankekrafta vår optimalt og funksjonelt, er konsekvensen et liv i flytsonen. Det er simpelthen ikke til å unngå rett og slett fordi vi da lever i samsvar med den lovmessighet som styrer vår energi.

Har du synspunkter på denne artikkelen?
Nedenfor kan du dele ditt synspunkt med andre.


Ta kontakt

dersom du ønsker å leve mer av hverdagene dine i flytsonen. Jeg gir deg en gratis prøvetime, slik at du får et bedre grunnlag for å fatte en avgjørelse om du ønsker et videre samarbeid. Husk å oppgi ditt navn og telefonnummer samt tidspunkter da det er lettest å nå deg, så ringer jeg deg tilbake for å avtale et uforpliktende møte enten ansikt til ansikt eller på Skype.

 

 

 

 


Følg Vitalia Veiledning på

 
 

T I L B U D

 Oppgi navn og tlf
og hva du ønsker hjelp til
 

VERKTØY
KOMMISJONSSALG

 4Holosync meditasjons- og 
    hjernesynkroniserings-
    program
 4Personlige erfaringer med
     Holosync
 4Visualiseringsverktøyet
     MindMovies
 

samarbeidspartner søkes
Samarbeidspartner søkes

 

 

 

Vitalia Veiledning NUF

Org.nr. 993 837 415
Daglig leder: Åse Koppergård   |   Postadresse: Ulvangsøy, 8890 Leirfjord   |   Mob. 932 67 393
E-post